CD&V Halle vervolledigt lijst en houdt programmadag

← Terug naar de homepagina

Gepubliceerd op 18/06/2018

CD&V Halle vervolledigt lijst en houdt programmadag

Afgelopen zaterdag ging in zaal “De Kring” in Lembeek de programmadag van CD&V Halle door. Eerder werd al bekend dat de partij campagne voert onder de slogan “Halle, droom van een stad”. Op de programmadag werd die oproep concreet gemaakt: alle kandidaten, bestuursleden, leden en sympathisanten konden er hun programmapunten naar voor brengen. De partij zal in de loop van de zomer haar volledige programma voorstellen.

Tegelijk kwam het heugelijke nieuws dat de verkiezingslijst compleet is. De partij was nog op zoek naar vier gemotiveerde vrouwen en vond die intussen in. Met Merita Buzaki, Patricia Bellemans, Nathalie Trouet en Nicole Schulze schuift de partij vier sterke vrouwen naar voor. De verkiezingslijst is volledig “geritst”, wat betekent dat mannelijke en vrouwelijke kandidaten elkaar consequent en doorheen de hele lijst afwisselen. Daarmee benadrukt de partij de gelijkwaardigheid van al haar kandidaten. 

Nog tot de zomer brengen de kandidaten van CD&V Halle huisbezoeken doorheen de hele stad. Ook alle input die daaruit voortvloeit, zal het programma mee vervolledigen.